ŞANLIURFA / BOZOVA - Türkmenören İlkokulu

yok
TÜRKMENÖREN MAH. TÜRKMENÖREN KÜME EVLERİ NO: 16/2 BOZOVA / ŞANLIURFA
Vizyon
EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLE DONATILMIŞ, ÖĞRENCİLERİNİN YETENEKLERİNİ İYİ KULLANABİLEN, ÖĞRENMEYİ TEMEL GEREKSİNİM SAYAN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLSUN.
Misyon
MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
08:10-13.50
Ulaşım
Ulaşım kara yoluyla sağlanmakta. Genellikle Yaylak Birlik minibüsleri kullanılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köy sakinlerinin gelirleri fıstık, pamuk ve buna benzer sulama işleriyle sağlanmaktadır. Köyde halen hayvancılık yaygın durumdadır. Köyün nüfusu 610 kişidir. Köylülerin bazıları yurt dışında bulunmaktadırlar. Gözenek, Koçhisar, Köseşahin ve İncirli komşu köyleridir. Bu köyler de geçimlerini pamuk, fıstık ve hayvancılıktan sağlamaktadır.
İle 76, ilçeye 36 km uzaklıktadır.